luni, 26 decembrie 2011

Pachetul Anului - un pachet util tuturor

Dacă ar trebui să fac un top al celor mai inspirate reclame pentru radio sau tv, m-aş gândi, cu siguranţă, la colindul adaptat al Campaniei Romtelecom, interpretat de un cor profesionist.

Acesta mă duce cu gândul la un Cluj plin cu oameni fericiti, având la dispoziţie cele mai moderne şi profesioniste mijloace de comunicare: telefon, internet, televiziune, toate trei prinse în mii de pachete, purtate într-un sac mare de către Moş Crăciun.

Aşa cum colindele şi spiritul Crăciunului strâng toţi oamenii la un loc, tot aşa şi Romtelecom, prin Pachetul Anului, vine cu o ofertă care mulţumeşte fiecare membru al familiei.



De când mă ştiu am folosit serviciile acestei companii. Primele amintiri le am de pe vremea când am intrat în incinta Centralei de cartier, în anii ’70. Mi se părea deosebit de complicat tot ce văzusem: sute de fire, care mie mi se păreau încâlcite, dar pe care funcţionarele le mânuiau cu uşurinţă. Până la sfârşitul anilor ’80 am folosit telefonul cu disc. Multe alte amintiri îmi trec acum prin minte. Le-aş putea aduna într-o carte cu „Tradiţii şi obiceiuri Romtelecom”, pe fondul muzical actual.

În tot acest timp, oferta companiei s-a schimbat, s-a diversificat, fiind asimilate serviciilor de telefonie şi servicii de internet şi televiziune. Sfârşitul de an nu aduce doar sărbători, ci şi ofertele cele mai tentante. Iată că Romtelecom invită, în primul rând pe cei care vor o schimbare în bine, să devină clienţi, iar pentru cei care mai au 3-6 luni până la expirarea contractului, să continue colaborarea, însă nu oricum, ci în condiţii avantajoase, oferta începând de la 59 de lei, sub numele de Pachetul Anului, fiind valabilă până la 31 ianuarie 2012.

Spre exemplu, pachetul Variat, de 59 de lei, cuprinde până la 61 de canale tv, Internet Clicknet Power la o viteză download până la 100 Mbps, router Wi-Fi gratuit, telefonie Voce Zero (adică atâta plăteşti, cât vorbeşti). Iar noii clienţi primesc gratuit telefonul DECT Siemens AP140.

Cel mai simplu mod de a beneficia de acest pachet este accesarea online. Alegând comanda online clienţii pot câştiga unul dintre cele peste 1000 de premii pregătite şi prezentate pe site.

Aşadar, dragi clujeni, nu rataţi ocazia ! 2012 va fi Anul Romtelecom (…vă sfătuieşte o veche clientă). Susţin această Campanie alături de Blogal Initiative.

marți, 20 decembrie 2011

A fost odată SuperBlog 2011...

Au fost iniţial înscrişi, cu elan, 223 de bloggeri. Au citit Regulamentul şi au început să scrie 159. Pe parcurs unii s-au "pierdut" pe la capătul clasamentului, alţii s-au retras din diverse motive, iar greul l-au dus până la sfârşit doar 74.

Printre aceştia, am reuşit să răzbat pe locul 6. Meritul îl împart cu soţul meu şi cu fetiţa, care a înţeles că timpul de joacă s-a scurtat până după 1 decembrie, momentul încheierii minunatului concurs. Amândoi sunt bloggeri şi dacă în anii următorii voi concura alături de ei, şansele mele la un loc bun în clasament vor scădea.

duminică, 11 decembrie 2011

La F64 Moşul vine cu reduceri! (partea a II-a)

E o noapte lungă aceasta (10/11 decembrie 2011). Aştept ora 00:00 să pândesc reducerile zilei. Între timp îmi ţin singură de urât scriind pe blog despre această Campanie a celor de la F64. Cum e una dintre activităţile mele preferate, încerc să nu mă pierd în amănunte şi să scap vreo ofertă importantă.

Ieri vă povesteam de o cameră foto care mi-a făcut cu ochiul....Opaaa! E ora 00:00...parcă m-au auzit cei de la F64! Gând la gând cu bucurie! Pe tot parcursul zilei este reducere de 10 % pentru orice aparat foto! Transportul e gratuit, preţul camerei era oricum convenabil, iar dacă mai e şi redus cu 10 %, nu e de pierdut! Am mai trecut în wishlist un trepied SLIK F630 de care am mare nevoie (după 35 de ani încep să-ţi tremure mâinile...) şi care are 15% reducere până diseară, 11 decembrie 2011, orele 23:59.



Nu-mi rămâne decât să mă încarc cu putere şi să reuşesc să-mi conving soacra (sponsorul principal) de importanţa acestei ocazii care expiră în mai puţin de 24 de ore. Cum să fac dimineaţă? Dacă o sun să vină până la noi va bănui de ce şi nu-i place genul acesta de abordare, aşa că o pun la „înaintare” pe fetiţa noastră care, cu siguranţă o va convinge să vină. Vom începe prin a-i arăta fotografiile din trecut, insistând pe calitatea lor, până când vom fi aproape de „punctul culminant”. Atunci voi servi celebrul meu tort cu vişine, pe care încep să-l prepar chiar acum.

Ştiam eu că va fi o noapte albă!

Am scris articolul pentru Campania F64, susţinută de Blogal Initiative, care îţi poate face sărbătorile mult mai plăcute.

sâmbătă, 10 decembrie 2011

La F64 Moşul vine cu reduceri!

Am descoperit cel mai mare site specializat în tehnică foto, dar nu întâmplător. Cu câteva zile în urmă am primit un trepied. Entuziasmată, cum eram, pe când să fixez aparatul, am reuşit să-l dau de pământ, mai precis de o gresie spaniolă mult prea rezistentă. Nici aparatul meu Fuji nu s-a lăsat mai prejos, însă nu se mai închide locaşul pentru baterii (decât cu elastic pentru borcane).
Aşa că, fidelă mărcii Fuji, am început să scotocesc prin site-uri după un aparat cu performanţele anului 2011, (nu 2006, cum e cel din dotare).

Tocmai am primit de veste de la Blogal Initiative, cum că Moşul ar poposi pentru două zile pe F64. Am găsit ceea ce căutam. Merg pe principiul scoţian: sunt prea săracă să-mi cumpăr lucruri ieftine, aşa că mi-aş dori ca salariul meu de cadru didactic să poată face faţă unui adevărat aparat foto, pe numele lui Fuji Finepix HS-20 EXR- 16Mp, zoom 30x, FullHD (sistem Bridge). Este cea mai apropiată cameră, în ceea ce priveşte calităţile şi performanţele, de o cameră DSLR profesională (pe care nici nu-mi permit să o visez).

Şi cum ştiu că Moşul are relaţii strânse cu F64, pentru că tradiţia şi seriozitatea se atrag, nu pot să mă culc pe-o ureche ştiind că aşa o ocazie, ca sâmbătă (10 dec. 2011) şi duminică (11 dec. 2011), nu e de trecut cu vederea. Sunt super reduceri la o mulţime de produse, tentaţia e mare!

Am presimţirea că Fuji Finepix HS-20 EXR- 16Mp, va beneficia de una dintre cele mai mari reduceri de pe site, deoarece este un excelent cadou de Crăciun şi poate fi utilizat imediat, în a imortaliza momentele cu adevărat speciale. Amator de eşti, vei deveni un împătimit fotograf pe măsură ce vei descoperi performanţele camerei.
Articolul este scris pentru Blogal Initiative care susţine Campania reducerilor din acest weekend, de pe F64.

luni, 5 decembrie 2011

Reclamă gratuită pentru Moş Crăciun (ştiu eu de ce...)

Mi-a trecut pe la urechi cum că anul acesta Moş Crăciun a urmat un curs de specializare şi adaptare la tehnologie. Tocmai a fost evaluat şi a trecut examenul cu brio. Astfel că, Moş Crăciun şi-a simplificat munca, a aşezat sania în pod, iar pe reni i-a pensionat. Şi-a făcut o comandă pe Evomag la o tabletă Asus Transformer care-l va ajuta să ţină evidenţa adreselor tuturor copiilor. Va ataşa la fiecare nume şi scrisoarea, SMS-ul, e-mail-ul sau mesajul primit de la aceştia. Îi va fi mai uşor astfel să monitorizeze spiriduşii pe care-i trimite „pe teren” şi cu care va comunica tot electronic, asigurându-le şi lor câte un telefon Samsung, nu foarte pretenţios, dar util....doar Moşul nu este nici el miliardar.

Îndrăznesc să mă gândesc şi eu la ceea ce aş dori să văd sub brad, mai ales că, având brad artificial, l-am împodobit deja. Acum au farmec globurile, podoabele şi steluţele, nu după ce trece Crăciunul. Aşteptarea şi pregătirile de sărbători, pe întreg parcursul lunii decembrie sunt cele mai frumoase momente de început de iarnă.

Mă gândesc la serile lungi de iarnă când bunica mă învăţa să croşetez pentru a trece mai repede timpul. Ei, eu aş şti ce să fac cu timpul dacă mi-ar aduce Moşul un laptop Asus EeePC (nu cer vârf de tehnologie)! Aş lasa-o pe fiică-mea să pună stăpânire pe PC-ul existent şi m-aş retrage eu cu laptop-ul pentru a “croşeta” printre bloguri şi site-uri de succes. Dar cred că visez prea departe, posibil din cauza beculeţelor verzi care mă ameţesc.

Nu pot să-i cer Moşului un astfel de cadou, aşa că mă bazez pe faptul că e pasionat mai nou în a citi bloguri. Poate aşa va da şi de acest articol (scris în cadrul Campaniei Evomag, promovată de Blogal Initiative, dacă veni vorba). Moşului îi place să facă surprize adulţilor!

Aşa că, Moşule, dacă ai citit deja rândurile de mai sus, să ştii că nu mă voi supăra pe tine dacă nu voi primi laptop-ul dorit. Până anul viitor voi fi mai cuminte…