joi, 22 noiembrie 2012

Black Friday la ZorileStore



  Foarte mulţi dintre noi aşteptăm ziua de vineri, un „Black Friday” bine-venit acum, când începem să ne gândim ce putem oferi celor dragi de sărbători. Simt o oarecare emoţie, ca atunci când mă pregăteam pentru o primă teză în clasa a V-a: nu ştii ce te-aşteaptă, poţi avea  parte de surprize plăcute sau neplăcute (dacă nu „prinzi” oferta dorită). Pentru a sta mai relaxaţi, puteţi să vă asiguraţi link-urile cu produsele dorite în Coşul de cumpărături.
             Unul dintre magazinele online care mă interesează pentru acest Black Friday 2012 este ZorileStore.ro, un magazin care comercializează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi multe accesorii. Articolele din magazinul ZorileStore cuprind multe branduri foarte apreciate pentru calitate şi originalitate: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police, etc.
              În cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2012 a primit premiul pentru Cel mai bun start-up pentru un magazin online. Ca o paranteză, am o pereche de sandale de la ZorileStore, care-mi sunt foarte comode, toată vara le-am purtat.
Revenind la Black Friday, magazinul ZorileStore oferă reduceri la toate articolele de pe site, de până la 60%. Chiar şi produsele de sezon din Colecţia toamnă-iarnă vor fi reduse cu minim 20%.
             Nu pot să nu menţionez punctele forte ale site-ului, deoarece nu orice magazin online oferă astfel de avantaje clienţilor:
-         Produsul care te interesează poţi să-l întorci pe toate părţile, rotindu-l cu 3600 şi mărindu-l astfel încât să distingi fiecare detaliu
-         Garanţia de 30 de zile la orice produs achiziţionat oferă mai multă încredere din partea clienţilor
-         Transportul prin curier este mai mult decât convenabil: 5 lei
-         Originalitatea produselor este garantată, prin achiziţii direct de la producătorii brandurilor menţionate mai sus.
Vă doresc un Black Friday cu noroc pe ZorileStore.ro.

Susţin această Campanie alături de BlogAwards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu