luni, 10 decembrie 2012

OnlineBijoux te ajută de sărbători



              Am primit, de-a lungul timpului, multe bijuterii, mai mult sau mai puţin valoroase. Recunosc, nu sunt o înverşunată a achiziţiei de bijuterii, însă nu pot fi insensibilă atunci când văd, încerc sau primesc de la persoane speciale, piese deosebite.
             Am mai scris zilele trecute despre OnlineBijoux. Revin acum cu un articol, deoarece m-am axat doar pe un segment al produselor de pe site. Acum aş dori să detaliez categoria bijuteriilor de argint.
            Vă reamintesc faptul că OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui şi de o diversitate foarte mareAlături de o bijuterie argint şi cele placate cu aur, poţi alege şi ceasuri, care sunt un cadou perfect pentru această perioadă.
            Când spun bijuterie argint, mă aştept la un efect neaşteptat, indiferent de ocazia cu care este oferit sau achiziţionat. Mai mult, un inel de argint se face întotdeauna remarcat. Chiar dacă în zilele noastre semnificaţia inelului de logodnă nu mai este la modă, un inel oferit la un moment dat unei fete este mai mult decât un cadou. Îmi amintesc de momentul în care am primit un inel de argint din partea unui băiat, care a ţinut să precizez, chiar în clipa în care mi-l aşeza pe deget, să nu mă gândesc la nimic serios. Drept pentru care, după vreo 5 ani, când mi s-a mai oferit un astfel de inel, am adăugst eu: “stai liniştit, nu trebuie să te însori cu mine”.
           Îmi place să port inele, le aleg dimineaţa cu grijă, cu simţ estetic, iar la sosirea acasă le dau jos pentru a le proteja de detergenţi, săpun, posibile deteriorări.
          Dintre toate acele inele, aş putea face o listă de vreo 20 pe care aş dori să le am (pe unul chiar l-am nominalizat în articolul precedent). Totuşi, gândindu-mă la o rochie alb-negru, într-o seară specială, de sărbători sau chiar de Revelion, aş accesoriza acest inel de argint rodiat cu pietre cubic zirconia albe si negre, design italian.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu