joi, 11 februarie 2010

Veşti bune de la EMAG

În orice zi obişnuită din săptămână, dacă ne vizitează cineva, vede trei împătimiţi, ca să nu zic dependenţi de calculator: fiecare aplecaţi, concentraţi, cu ochii în monitor. Fetiţa noastră, în plus, se chinuie cu o tastatură de pe care a învăţat literele, acum aproape şterse.

Căutând pe eMAG, mi-a sărit în ochi o piesă deosebită: o tastatură roz care i s-ar potrivi de minune pe birou. Şi încă o surpriză plăcută, o veste pe care doresc să v-o împărtăşesc: Extra Garanţie de Retur de la eMAG.

Este de apreciat că se dă o şansă clienţilor neinspiraţi sau insuficient informaţi la un moment dat, care au lansat o comandă care nu se potriveşte cu dorinţele sale. Produsul poate fi returnat în termen de 30 de zile de la cumpărare, cu încasarea integrală a contravalorii.

Inevitabil mă duce gândul la micii speculanţi care, ar putea profita de această facilitate pentru a testa un produs timp de o lună. Însă probabilitatea este foarte mare să nu se mai poată despărţi de produsul cumpărat şi să-l păstreze.

Pentru retur procedura este simplă: se completează un formular, se ataşează o copie de pe factură, certificatul de garantie al produsului în original, se aplică o etichetă cu date specificate şi se trimite produsul prin serviciul de curierat agreat.

Această ofertă de Extra Garanţie de Retur de la eMAG este valabilă pentru achiziţiile realizate în perioada 8 februarie – 30 aprilie 2010.

Cu acest articol particip la concursul “Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna!”. Numarul meu norocos este 230046.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu