sâmbătă, 17 aprilie 2010

Jucării din lemn

Orice părinte doreşte pentru copilul său jucării astfel confecţionate încât să nu se lovească, să nu se rănească şi, dacă se poate, să fie şi instructiv-educativ, ca să nu mai spun despre rolul preţului.

Sunt jucării pentru copii care îndeplinesc toate aceste criterii. Acestea ar putea fi confecţionate din lemn, carton reciclat sau cauciuc natural pentru cei foarte mici ai căror dinţi sunt în creştere. Jucăriile pentru copii din cauciuc au rol de medicament, cu condiţia să fie păstrate curate.

Jucăriile pentru copii din lemn sunt mai uşoare decât cele metalice, nu ruginesc, nu sunt toxice şi pot fi manevrate chiar şi de mâinile mici ale copiilor.

Am testat pe fiica noastră de 8 ani aceste jucării pentru copii. Este foarte încântată. Nu trebuie aşteptată o anumită ocazie pentru a-i cumpara celui mic astfel de jucării pentru copii până la 10 ani.

Pentru că 1 iunie se apropie, vă recomand să urmaţi calea cea mai scurtă pentru achiziţionarea unor jucării pentru copii. Cei mici vor fi încântaţi să primească un puzzle, cuburi din lemn, biciclete, triciclete, bijuterii, instrumente muzicale, maşinuţe, trenuleţe şi alte jocuri educative ingenioase la care nici nu vă gândiţi până nu le vedeţi.

Nu în ultimul rând, aceste jucării din lemn sunt ecologice, naturale, le dezvoltă imaginaţia, logica şi perspicacitatea, dexteritatea de mânuire a obiectelor, chiar abilităţi de a le demonta şi remonta.

Se pare că nu numai eu am fost impresionată de aceste jucării pentru copii, deoarece în luna martie a acestui an s-a organizat cea de-a doua ediţie a Târgului de jucării pentru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu