vineri, 25 iunie 2010

Jucarii pentru copii

Nu ştiu cine a aşteptat mai mult vacanţa: copiii sau părinţii lor? Spun aceasta pentru că deplasarea celor mari, zilnic, cu micuţii la grădiniţe sau şcoli făcea parte din programul foarte încărcat al părinţilor.

Timpul liber al copiilor nu trebuie lăsat să treacă la voia întâmplării. Ar putea fi folosit în mod controlat, oferindu-le micuţilor jucării pentru copii pe care nu doar le ţin în mână şi se plictisesc în câteva ore de ele, ci pot să le şi stimuleze imaginaţia, logica şi perspicacitatea. Astfel sunt jucării pentru copii confecţionate din lemn, carton reciclat, pluş, cauciuc natural, nisip sau lut.

Sunt jucării pentru copii cu care cei mici se pot juca în siguranţă, nu provoacă zgârieturi, tăieturi, se manevrează uşor, oferindu-le copiilor ocazia de a inventa jocuri, având ca personaje aceste jucării pentru copii.

Aceste minunate jucării pe care încerc să vi le prezint se adresează copiilor între 1 şi 8 ani. Ele cuprind o gamă largă. Pentru fetiţe, păpuşi, mobilier pentru păpuşi, fermă din lemn, legume şi fructe din lemn vopsite în culori ecologice, bijuterii. Pentru băieţi: maşinuţe, trenuleţe, camioane, elicoptere, set subacvatic.

Pentru frăţiorii de ambele sexe, sunt jucării pentru copii pe care le pot folosi atât băieţii, cât şi fetele: instrumente muzicale, biciclete, triciclete, jucării pentru exterior, puzzle, cuburi din lemn, obiecte pentru scris şi colorat.

Nu aşteptaţi să treacă vacanţa, oferiţi-le preşcolarilor şi micilor şcolari jucării pentru copii lângă care nu se plictisesc şi, mai mult, învaţă să fie mai creativi şi inventivi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu