joi, 27 ianuarie 2011

Capitala Verde a României - Cluj-Napoca

Aveam nevoie de această provocare pentru a-mi da seama ca încă mai cred în patriotism. Şi nu folosesc acest cuvânt des, deoarece cu mult timp în urmă a fost mult prea des utilizat.
O iniţiativă binevenită este organizarea Competiţiei „Capitala verde a Romaniei” pe site-ul Umbrela Verde. Au fost selectate şi propuse 10 oraşe ale României, printre care şi Cluj-Napoca, oraşul în care respir de 40 de ani, în care mi-am julit genunchii în copilărie, în care mă plimbam când eram îndrăgostită, în care zilnic alerg la sau de la serviciu, de multe ori neobservând lucrurile importante şi frumoase.
Cert este că persoanele care sunt doar pasagere prin Cluj, pleacă încântate şi cu dorinţa de a reveni. Întrebându-i „de ce?”, îmi spun: „Cluj-ul are un farmec aparte”. Eu aş adăuga: „verdele are o nuanţă aparte”.


Nu voi înşira obiective turistice sau istorice, deoarece este mai palpitant să fie descoperite chiar de dumneavoastră, viitorii vizitatori ai municipiul Cluj-Napoca.
Am scris acest articol pentru a susţine oraşul Cluj-Napoca în „bătălia” pentru „Capitala verde a Romaniei”.
Vă invit să votaţi, alături de mine, Cluj-ul, ca fiind cel mai "verde" oraş al ţării.

2 comentarii:

 1. Concursul Editurii Iona s-a incheiat. Multumim pentru participare si va mai asteptam pe blogul nostru!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere