marți, 10 ianuarie 2012

„Şcoala Altfel” 2-6 aprilie 2012

Dau „sfoară-n ţară” prin acest articol, pentru cadrele didactice care se gândesc ce oportunităţi de activităţi au în cele 5 zile din săptămâna 2-6 aprilie 2012, când nu se desfăşoară ore conform orarului, ci diferite activităţi în şcoală sau în afara şcolii, bineînţeles, pentru copii.

În cadrul acţiunii "Săptămâna familiei, săptămâna fara TV", pe care Zibo.ro o organizează pentru a III-a oară, pe lângă mesajul acţiunii: “STOP violenţei TV!”, părinţilor şi cadrelor didactice li se oferă o alternativă de a petrece în mod util timpul liber alături de copii în săptămâna 2-6 aprilie 2012, numită "Şcoala Altfel".


Zibo.ro propune intrare gratuită la peste 250 Muzee, Grădini Zoologice şi Botanice din întreaga ţară, în data de 3 aprilie 2012. Pentru a beneficia de gratuitate, cadrele didactice sunt invitate să descarce, pentru elevii săi, Biletul de intrare gratuită. Totodată, pot consulta lista Muzeelor, Grădinilor Zoologice şi Botanice din fiecare judeţ, care oferă gratuitate. Şcolile interesate pot încheia un parteneriat pentru această acţiune.

Detalii găsiţi accesând AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu