joi, 19 aprilie 2012

Home design la Homeycomb

Acum 7 ani ne-am renovat şi reamenajat apartamentul de trei camere în care locuim. Am avut norocul unei moşteniri frumoase, aşa că ne-am propus să ne refacem complet apartamentul astfel încât să fie cât mai durabil, cât mai practic şi, în acelaşi timp şi modern.

Aveam o mobilă veche de 30 de ani care nu pot spune că era urâtă însă, pe lângă faptul că scârţâia la orice deschidere şi închidere, începea să se dezmembreze. După ce a apărut şi minunea noastră de fetiţă pe lume, aveam impresia că este prea multă mobilă, prea mare, cu prea multe colţuri şi porţiuni cu sticlă.

“Răsfoind” site-ul Homeycomb am descoperit piese de mobilier care s-ar fi potrivit perfect apartamentului nostru. Sugestiile referitoare la modul de aranjare, la ambient, la culori, lumină, stil, mi-ar fi fost de mare folos la vremea respectivă. Atunci ne-am documentat de la prieteni, am furat idei din alte case pe care le-am vizitat. Părerea specialistului ne-ar fi uşurat munca de o lună.

Acest articol îl dedic tuturor celor care doresc o înlocuire a mobilierului vechi cu altul nou printr-o schimbare atât de stil, cât şi de mod de viaţă, recomand vizitarea acestui club privat exclusivist de mobilă şi decoraţiuni interioare, unde găsiti sfaturi utile.

Site-ul Homeycomb este structurat astfel încât găseşti toate tipurile de mobilier, cu accesoriile aferente: mobilier de casă, de birou, saltele, canapele, fotolii, scaune, mese, mobilier dedicat în funcţie de domeniul activităţii firmei, chiar electrocasnice care să vinî în completarea pieselor de mobilier şi accesorii care evidenţiază bunul gust şi rafinamentul proprietarului.

Atât de minuţios sunt prezentate produsele, încât nu trebuie decât să accesati butonul “Vezi detalii” şi veti afla, cu lux de amănunte: dimensiuni, culori disponibile, preţuri, facilităţi şi mecanisme ale produsului căutat.

Fiindcă tot stau eu cocârjată în faţa calculatorului, mi-a făcut cu ochiul un scaun de birou în care deja mă simt confortabil dacă închid ochii şi-mi las gândurile libere.

Acest advertorial îl promovez prin Hora Blogs Network.

2 comentarii:

  1. Imi place blogul tau, Felicia.
    Esti interesata de un schimb de linkuri in blogroll?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol. va invitam sa descoperiti si blogul cu ultimele tendinte in materie de mobila si decoratiuni pentru casa/ birou/ gradina :)

    RăspundețiȘtergere