vineri, 10 august 2012

Staropramen (returns) la Cluj


         Sunt proaspăt sosită dintr-un sat de munte, din Apuseni, unde nu aveam semnal la telefon, net, uneori nici curent. În schimb era o linişte de-ţi ţiuiau urechile; poate ceva forfotă în crâşma din centrul satului, „Fogădău”, cum se spune pe acolo. Unul dintre momentele de relaxare ale bărbaţilor de la munte este socializarea cu paharul în mână, de fapt, de data aceasta erau cu doza de bere Staropramen. Îmi imaginez lumea bună a anului 1869 socializând cu o bere Staropramen...
 
Avem ocazia, noi, clujenii, de a ne bucura, începând din 10 august 2012, timp de trei zile, de Caravana Staropramen, care poposeşte în judeţul Cluj, după cum urmează:

      -          vineri, 10 august: Cluj-Napoca - Piața Unirii – Bdul Eroilor/ Statuia Memorandiştilor (15.00 – 21.00),
-          sâmbătă, 11 august: Tarniţa (10.00 – 16.00);
-          duminică, 12 augustBăile Cojocna (12.00 – 17.00)

Ultimele două locaţii reprezintă zone de agrement, refugii ale clujenilor în weekend. Tarniţa înseamnă linişte, oxigen, relaxare lângă o bere de epocă, Staropramen, iar Cojocna o văd ca pe o mare bălăceală în apă sărată, soare, mici şi, bineînţeles bere Staropramen.

Vă aştept să bem o bere împreună în acest weekend!
Nici că se putea o perioadă mai potrivită: cald e, vacanţă e, sete de-asemenea. Aşa că spun:

“Bere Staropramen, bun venit,
Tu potoleşti o sete de neoprit!”

Susţin această campanie alături de Blogal Initiative.


2 comentarii:

  1. Tarina sau Tarniţa? I-am intrebat pe facebook si raspunsul a dat drept corecta prima varianta, desi locatia respectiva e undeva prin jud. Alba. Nici nu stiu daca mai merita lamurita situatia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din moment ce campania e pentru jud. Cluj, cu siguranţă nu e vorba de o localitate din Alba. Aşa că rămâne Tarniţa, jud. Cluj.

    RăspundețiȘtergere