joi, 23 mai 2013

Caiete cu aplicaţie AR SKAG - review



       Pe rechizitelemele.ro găsiţi nişte caiete deosebite cu care copiii voştri se pot „făli” pe la şcoală, Poate e cam târziu să înceapă un caiet dictando A4, fiind la final de şcoală, dar la toamnă va fi bine-venit, după principiul „vara sanie şi iarna căruţă”.
      Caietul AR Skag este însoţit de o aplicaţie care te transpune într-o lume virtuală, cu alte cuvinte te relaxezi înainte de a-l deschide.     Ai nevoie de un smartphone sau tabletă. Aplicaţia se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store, se scanează codul inscripţionat pe caiet.
Deschizând aplicaţia, totul devine animat: delfin, Colibri, elefant, gorilă, leu, tigru sau vultur.

AR Skag

        Sigur, caietul are şi utilitatea clasică, de a scrie în el, prezentându-se ca fiind un caiet cu spiră metalică, copertă din carton cu unul din cele 7 modele disponibile, dictando, 60 file, format A4, împărţit în două (numa' bun pentru clasă şi teme), o calitate foarte bună a hârtiei şi e gata liniat.
       Este un cadou potrivit de 1 Iunie pentru şcolari, dar, în acelaşi timp, poate fi oferit adulţilor conştiincioşi, cărora le place să ia notiţe în diverse ocazii.
AR Skag

Susţin alături de Blogal Initiative această Campanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu