marți, 6 august 2013

Bilancia îți accesorizează bucătăria         Profit de faptul că este vară, iar gospodinele abia așteaptă  să plece în concediu pentru ”a fenta” măcar o săptămână gătitul. Cele care gândesc așa ar putea intra în depresie în momentul întoarcerii acasă. Pentru a preveni această neplăcută situație și pentru a reevalua prestația din bucătărie, dragi gospodine, faceți o mică investiție care vă va face plăcută șederea în bucătărie. Ce anume? Faceți o vizită pe Bilancia, un super magazin online de accesorii bucătărie.
        Primul lucru la care mă uit când intru pe un nou site, sunt datele de contact, care trebuie să fie clare și complete, astfel încât clientul indecis sau nelămurit, poate fi câștigat într-o clipă printr-un simplu telefon sau e-mail. Transparența este unul dintre punctele forte ale comerțului online.
        Navigarea este ușoară, accesibilă, chiar și atunci când vii obosit de la serviciu. La fiecare produs ai informațiile pe care le dorești, legate de preț, funcționalitate, disponibilitate, capacitate, dimensiune, mod de comandă, de plată, de transport. O simplă abonare te ține la curent cu tot ceea ce e nou pe site.
       E atât de bine aprovizionat, veți vedea, încât găsești tot ce vrei, de la echipamente de lucru, cărți cu rețete, tacâmuri, pahare, ustensile de bucătărie, la vase termice, blendere espressoare și mixere. Nu întâmplător am lăsat la urmă aceste Mixere KitchenAid.


        Va fi greu de ales unul dintre ele. Toate au cuvă de inox, au 10 viteze care se stabilesc manual sau electronic (depinde de model), culorile sunt diverse (cred că sunt vreo 10 nuanțe disponibile), sunt prezentate detalii referitoare la capacitate și dimensiuni, pentru a ști exact unde îi va fi locul în bucătărie, de la bun început.

        Când te poți folosi de astfel de accesorii în bucătărie, gătitul e o plăcere, iar timpul alocat preparării va fi mult redus. N-ar fi exclus ca soții voștri să dorească să vă ajute. Copilul din ei va dori să mânuiască Mixerele KitchenAid.3 comentarii:

  1. Doresc un mixer de bucătărie manual (pentru filosit la cabană în munte), cu lamă în S și una în T. Aș vrea să știu capacitatea (vreau mic, minimixer) și prețul.
    Cu stimă Ana Idarb.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar dacă luați datele de contact de pe site. An Nou cu noroc!

    RăspundețiȘtergere