miercuri, 30 septembrie 2009

Corn fără lapte


Părinţii puternic afectaţi de criză, care s-au bazat pe faptul că şcoala oferă un corn şi 200ml de lapte pe zi, au o mare dezamăgire! Abia de câteva zile a sosit cornul (la fel de tare şi fără gust), iar laptele "e pe drum"....aşa sunt amăgiţi bieţii copii de o săptămână încoace.
Cadrele didactice din nou trebuie să fie mediatori între părinţi şi copiii lor, pe de-o parte şi şcoala în care funcţionează, pe de altă parte, fiind în imposibilitatea de a lămuri lucrurile.
Aşa că "interesul pentru binele cetăţeanului român" aş dori să nu-l mai aud din gura demnitarilor!

5 comentarii:

  1. ciudat, la noi la scoala in Oradea primim zilnic si cornul si laptele...unde in tara s-a intamplat sa lipseasca laptele? (nu vreau sa infirm stirea, sunt doar curios)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveţi "pile"! Sunt din Cluj...pe-aici n-au ajuns încă văcuţele.

    RăspundețiȘtergere
  3. te cred 100%, am mai citit aici: http://incompetenti.blogspot.com/2009/09/dezastrul-guvernarii-basescu-boc-in.html dezastrele acestei guvernari asupra clujului...mare pacat ca se intampla asemenea "discriminari" prin tara...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tin minte cand eram eu in generala. Cornul arata parca era facut din material textil. Iar laptele... Un gust groaznic. Preferam sa-mi iau un sandwich de acasa ca pe baza lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici la noi nu a fost lapte in primele zile.

    RăspundețiȘtergere