duminică, 25 iulie 2010

QuickMall it's for all

Este de apreciat orice iniţiativă a unei firme de a se extinde, de a se relansa într-o formă nouă. Dacă acest lucru se realizează într-o perioadă de criză economico-financiară este, cu adevărat, un exemplu de urmat.

QuickMall este site-ul care, prin serviciile oferite, permite dezvoltarea afacerilor prin comerţul online într-un mod facil şi profesionist.
În doar cîteva minute puteţi găsi ceea ce căutati după branduri sau după categorii de produse. Pe quickmall.ro aveţi la dispoziţie o vastă gamă de laptop-uri, notebook-uri, aparate foto, video, GPS, console, iPad, iPod, accesorii GSM.

Totodată, aveţi la dispoziţie toate detaliile legate de comandă, livrare, preţ, garanţie, astfel încât serviciile oferite să fie sigure optime şi apreciate de clienţii acestui site. Comerţul online este preferat tot mai mult în detrimentul celui clasic, deoarece tranzacţiile se operează cu o mai mare rapiditate. Pe QuickMall produsele sunt detaliate astfel încât să nu ridice semne de întrebare şi să nu lase loc de neclarităţi.

Cu alte cuvinte „QuickMall it's for all” , deviza site-ului, exprimă foarte clar diversitatea produselor şi serviciilor oferite. Vă invit, aşadar, să vizitaţi cu încredere site-ul QuickMall.

Odată cu lansarea site-ului QuickMall, m-am înscris în competiția pentru un iPad. Dă și tu sfoară-n țară!

Numărul meu norocos este 102300.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu