joi, 21 octombrie 2010

Decizie înţeleaptă

Am fost nevoită, perioada aceasta, să mă detaşez puţin de Blogwars şi Superblog, deşi îmi amintesc cu drag de ediţia 2009. Nu pot să stau deoparte când este vorba de persoane despre care, chiar dacă nu le-am cunoscut personal, mi-am format o părere, au simţit aceleaşi emoţii anul trecut pe vremea aceasta, aveam aceleaşi preocupări.

Aceste argumente le scriu fără să fi citit cele două articole, însă nici nu contează acest lucru la acest nivel. Sunt convinsă că ambele articole sunt scrise la modul cel mai serios de către ambii concurenţi. De obicei într-o finală câştigă acela care are capacitatea de a se concentra mai bine în condiţii de stres. Performanţele se obţin tot aşa.

În cazul de faţă aş acorda două locuri I: unul pentru perseverenţă şi exactitate, iar altul pentru forţa şi reuşita de a menţine stilul, indiferent de cerinţe.

Totuşi, un singur steag trebuie ridicat la finalul unei bătălii, astfel că optez pentru articolul Iuliei, felicitând-o pentru capacitatea de a-şi alege cuvintele potrivite în momentele potrivite.

3 comentarii:

 1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu drag...acesta e doar inceputul...

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua.
  Ma numesc Cristian, administratorul directorului web www.siteuri-web.ro

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu - Cazare Sinaia
  url - http://www.e-statiuni.ro/cazare-sinaia.html

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

  RăspundețiȘtergere