sâmbătă, 26 martie 2011

Femeia - mereu admirata

Odată cu primăvara, fiecare dintre noi, fetele, femeile, începem să ne etalăm toaletele, care mai de care mai sexy. La un moment dat, mă întrebam de ce chiar şi femeile căsătorite se îmbracă provocator. Răspunsul nu a fost greu de găsit: ne place să fim admirate. Cred că un compliment de genul: "Eşti ca o adolescentă", pică bine la o femeie trecută de 35 de ani. Iar prin remarca: "Te prinde bine proteza asta!" o bătrânică de 90 de ani ar gândi că e de-a dreptul sexy.

Pentru a veni în ajutorul tinerelor care au nevoie de un look sexy, vă recomand produse de pe site-ul www.lenjerieintimasexy.ro.Acest articol poate fi adresat şi bărbaţilor, cărora le dau un sfat: cadourile din acest sezon, oferite femeilor au un plus de valoare sentimentală atunci când conţin tinute provocatoare.

Preţurile, dacă acest lucru vă îngrijorează, sunt foarte accesibile, iar calitatea pieselor poate fi studiată îndeaproape din fotografiile de prezentare, mai mult decât clare.


Sunt ţinute diverse, de la lenjerie, până la rochii de ocazie, de seară, pulovere decoltate, costume de baie, halate, ţinute "fantezie", accesorii pentru mirese şi nu numai.

Un comentariu: