vineri, 16 noiembrie 2012

Permis de conducere - partea a II-a

          Zilele trecute vă povesteam cum am intrat în posesia permisului de conducere, pentru a avea termen de comparaţie. Acum 20 de ani traficul din oraş în timpul săptămânii era ca acum duminica, iar Şcolile de şoferi erau doar 3-4 într-un oraş ca şi Cluj-ul.

Acum avem privilegiul, în primul rând, de a alege Şcoala de şoferi. Pe site-ul permis-de-conducere.ro găsim tot ce dorim şi avem nevoie, de la „cap la coadă”:
-         lista Şcolilor de şoferi din ţară cu toate datele de contact şi tarife; există posibilitatea actualizării permanente de către patroni sau instructori
-         înainte de a completa teste drpciv (Direcţia regim permise de conducere şi înmatriculare a autovehiculelor) ai nevoie de însuşirea unor termeni tehnici şi mecanici, pe care îi găseşti în categoria Utile: curs de mecanică, indicatoare rutiere, Cod rutier; tot aici afli ce acte îţi sunt necesare pentru înscriere.
permis-de-conducere.ro
-         curs de legislaţie rutieră pe înţelesul tuturor
-         chestionare auto pentru toate categoriile cu întrebări explicate
-         dacă ai parcurs doar câteva capitole din legislaţie şi vrei să te autoevaluezi parţial, găseşti întrebări din chestionare auto grupate pe capitole (de exemplu: oprirea, staţionarea, parcarea, depăşirea, poziţia în timpul mersului, etc.)
-         forum, care te ajută să-ţi limpezeşti toate neclarităţile legate de drpciv
-         dacă ai deja permis de conducere nu ezita să consulţi rubrica de Siguranţă rutieră în care te edifici în privinţa multor lucruri: întreţinerea anvelopelor, economisire de carburant, verificarea nivelurilor lichidelor înaintea unui drum lung, etc.
Susţin această Campanie alături de BlogAwards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu