vineri, 28 decembrie 2012

"12 plante" cu care te simţi bine



           Când un VIP face reclamă sau recomandă un produs mă gândesc aşa: dacă nu are legătură cu ceea ce face e doar pentru bani, iar dacă prin acel produs sau serviciu îşi susţine activitatea pentru care s-a făcut cunoscută, atunci, da, pare credibil. Până acum Carmen Brumă nu m-a dezamăgit: e o persoană care atunci când îşi propune ceva, duce la bun sfârşit, nu se amestecă în specialitatea altuia, astfel că a  rămas, în timp, o persoană credibilă, cu o oarecare influenţă asupra celor care o ascultă sau o citesc (fiindcă de curând a şi scris o carte).
             Divagaţia mea nu a fost întâmplătoare, deoarece Carmen recomandă 12plante, un supliment alimentar care, ca orice produs de genul acesta nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Nici nu previne sau vindecă vreo boală, însă acţionează asupra refacerii stării de bine a organismului, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, circulator şi digestiv.    
           Conţine multe vitamine, proteine şi enzime, ceea ce-l face dorit şi, bineînţeles, cumpărat. Preţul este de 100 de lei, transportul este gratuit, iar comanda se poate lansa în câteva minute de pe www.12plante.ro.

               Denumirea produsului mă duce cu gândul la Apocalipsa care tocmai a eşuat, atât în 12-12-12, cât şi în 21-12-12, sau în oricare alte zile programate. Numărul 12 a fost, anul acesta, un număr magic, a adus noroc. Acesta este încă un argument pentru a cumpăra 12 plante.
             Cele 12 minuni care compun produsul sunt: salcia, migdalul, mesteacănul pufos, teiul argintiu, coacăzul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica, orzul verde, stejarul şi ginkgo biloba.
             După cum vedeţi natura oferă multe şi nu cere foarte mult în schimb: doar o minimă atenţie care, defapt, s-ar traduce prin respect.
            Voi reveni în zilele următoare pentru a detalia fiecare componentă a acestui inedit produs, pentru a cunoaşte mai bine beneficiile pe care le oferă cele 12plante organismului.
Susţin această Campanie alături de Blogal Initiative.

Un comentariu: