duminică, 3 martie 2013

One-it - soluţia dorinţelor şi viselor noastre


“…Prietenul la nevoie se cunoaşte…”
        “… pânza de păianjen se întindea ca o foaie de cort în bătaia vântului. O picătură de ploaie, perlă strălucitoare de apă, tremura suspendată în ţesătura fină a tarantulei ce stătea la pândă într-un colţ întunecos, sub o frunză de lotus. Soarele puternic de la tropice usca şi ultimele urme ale ploii ce se oprise de numai câteva minute.
        Şuvoiul de apă se prăvălise din ceruri asupra naturii cu o exactitate de cronometru...în fiecare zi, la aceeaşi oră, natura se dezlănţuia, oprindu-se la fel de brusc după o jumătate de oră. Tarantula începe brusc să se agite. Un imens fluture albastru se prinsese în înşelătoarea pânză. Era sfârşitul! Instinctul mă îndemna să opresc firescul... dar oare cine eram eu să intervin? Natura îşi urmă drumul, lupta fără şansă a fluturelui se terminase odată cu scuturarea şi căderea stropului de apă pe nisipul fierbinte dispărând şi el în neantul gălbui şi prăfos de pe plajă.
       Vântul călduţ dinspre ocean împrăştie rapid şi ultima urmă de umezeală rămasă după potopul ce abia trecuse. Mi-am ridicat privirea… oceanul îşi continua rostogolirea infinită a valurilor, spumă albă sclipitoare în care se reflecta albastrul nesfârşit al cerului…”

- Ai fost azi la piaţă ? Dar cu facturile, ai făcut ceva?
 
         Vocea soţului “dizolvă”, într-o secundă, paradisul,  în realitate cotidiană. Scurtul şi minunatul vis se destrămă imediat. Totul începuse de la un reportaj 3D despre insulele exotice, savurat, profitând de noua noastră achiziţie, un TV Toshiba 55VL963G 

   Calitatea extraordinară a imaginii, full Hd, urmărită cu ajutorul ochelarilor speciali 3D pe generosul ecran de 140 cm, împreună cu sunetul ce foloseşte tehnologia Audyssey Premium Television (funcţionarea pe mai multe nivele pentru a produce un sunet amplu la toate volumele şi în fiecare mediu de audiţie), mă teleportaseră într-o realitate virtuală, dorită dintotdeauna. Acţiunea clară, rapidă şi uniformă, datorată procesării imaginii HD 400 AMR (Active Motion & Resolution), făcuse ca transpunerea mea în mijlocul paradisului să se facă aproape natural şi incredibil de real. 
          Aaaaa... ! Să nu uit de altă utilitate magică a năzdrăvanului Toshiba 55VL963G: software-ul Toshiba Remote App care ne permite să controlăm televizorul de pe smartphone, tabletă sau alt dispozitiv Android sau iOS. Noua funcţie de introducere de text permite utilizarea dispozitivului ca tastatură pentru lansare de căutari rapide în site-uri precum YouTube.

                 Reportajul îl găsisem pe net, tot cu ajutorul minunatului Toshiba 55VL963G conectându-l la reţea. La fel procedăm cu toate melodiile, clipurile video şi fotografiile, stocate pe Ultrabook-ul Convertible Toshiba Satellite U920T-104, prin intermediul tehnologiei WiDi. În plus, cele patru porturi HDMI şi cele două porturi USB ne permit să conectăm celelalte dispozitive din dotarea casnică, iar cu funcţia USB Video Recording putem înregistra programele preferate.
          Star Treck-ul (cum îl alint eu) provine de la un partener de cumpărături, ce nu ne-a dezamăgit niciodată prin calitatea produselor şi serviciilor, One-it.

        


           Şi acum încerc să mă concentrez puţin pe întrebarea soţului. Subtil, ca păianjenul din vis, m-am „lipit” de Ultrabook-ul Convertible Toshiba Satellite U920T-104, provenit (ghiciţi?) tot de la One-it. Novice în ale tehnologiilor, încă nelămurită dacă e tabletă sau totuşi e un laptop, asta datorită monitorului touch screen glisabil, am reuşit în două secunde să achit on-line toate facturile.

-         - Facturile le-am achitat... la piaţă nu am mai ajuns. Fusese coadă la ghişee... sfârşit de săptămână!

           Eh, fetelor... ce mai contează o mică şi nevinovată minciună, dacă aşa ne câştigăm liniştea şi confortul?  Dar cum aş fi reuşit să rezolv problema dacă nu aş fi avut alături Toshiba Satellite U920T-104.
          Ca un „transformer” din desenele fetiţei ce-şi poate schimba imediat înfăţişarea din tabletă în notebook, Toshiba Satellite U920T-104 este înzestrat cu o „garnitură” hard de invidiat: monitor: touch screen 12.5" LED cu rezoluţie de 1366x768 WXGA HD; Procesor i5-3317U 1.70 la 2.60 Ghz; 4GB DDR3 (1600mhz); un Hard Disk SSD de 128GB; Intel HD Graphics 4000; Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, 2X Webcam 3MP, 2X USB 3.0; totul “asezonat” cu Windows 8 pe 64 biti.


         One-it ne livrase exact ce ne-am dorit, îmbinând perfect practicul cu utilul la un standard mai mult decât ridicat, cu un bonus de invidiat: liniştea şi confortul unei familii!

.... Mi-am ridicat privirea… oceanul îşi continua rostogolirea infinită a valurilor, spumă albă sclipitoare în care se reflecta albastrul nesfârşit al cerului…”… visul  poate continua …
Susţin această Campanie alături de Blogal Initiative.

2 comentarii:

  1. Vreau si eu sa-mi cumpar Toshiba 55VL963G si cautam review-uri pe net sa vad ce zice lumea.
    De cat timp zici ca il ai? Ar fi ceva lucruri negative de luat in calcul?
    multumesc.

    RăspundețiȘtergere