miercuri, 3 aprilie 2013

Curăţenie de primăvară la ZorileStore


           Mai vechii prieteni de la ZorileStore au lansat o nouă Campanie deosebit de tentantă, din care avem doar de câştigat. Ca toată lumea, au început şi ei Curăţenia de primăvară, pentru a ne merge bine la vară. Clienţii care cumpără un produs până pe 15 iulie 2013 (cât ţine promoţia), vor beneficia de un cadou dintr-o listă mare de încălţăminte pentru copii, femei şi bărbaţi.
           Pe de altă parte, bloggerii care promovează această Campanie prin intermediul celor de la Blogal Initiative, la rândul lor pot alege un produs gratuit. Îl vor primi în perioada 8-12 aprilie, îl vor testa, îl vor purta până la epuizare (a lor, fiindcă papucii rezistă) şi vor da un feedback printr-un articol pe blog, sub formă de review, până pe 20 aprilie. Unul dintre blogurile care găzduiesc un review interesant va fi desemnat „Blog Ambasador ZorileStore.ro”.
          După o „răsfoire” a produselor propuse pentru curăţenie, am ales o pereche de balerini Kitten nr. 37. N-am îndoială că sunt comozi, aşa că abia aştept să-i primesc, să-mi fac primele plimbări în această primăvară cu ei. Până ajung la mine sper că cizmele vor putea fi puse deoparte.
            Grăbiţi-vă, pentru a vă găsi mărimea potrivită. Stocurile sunt limitate.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu