marți, 23 aprilie 2013

Vreaucredit.ro te lasă să alegi


            De câte ori nu te-ai gândit de unde să faci rost de o sumă nu foarte mare de bani, pentru o urgenţă de care ai uitat sau n-ai luat-o în calcul? Sau poate vrei să faci o surpriză cuiva drag, fără să vadă un gol în cash-ul de acasă şi să te tot ia la întrebări de tipul: “Unde-s banii?”, pentru că, la un moment dat îţi piere cheful şi divulgi surpriza.
         Am o soluţie sigură pentru ambele cazuri: un credit pentru nevoi personale. Nu trebuie să apelaţi la intermediari pentru a vă alege varianta care vă convine, ci vă informaţi singuri pe Vreaucredit.ro. Imposibil să nu găsiţi un credit mulat pe nevoile personale din 795 de credite disponibile pe site, răspândite la 36 de bănci. Sunt 8 tipuri de credite pentru nevoi personale:
 •   cu ipotecă
 •   fără ipoteca
 •   pentru consum
 •   pentru studii
 •   pentru vacanta   
 •   pentru tratamente medicale
 •   pentru reabilitare termica
 •   rapide

        Sunt 213 astfel de credite….greu de ales. Mergi mai departe şi selectezi “ocupaţii”:
…..sau monede: euro, USD, lei, franci elveţieni şi, nu în ultimul rând, dacă ai o preferinţă pentru o anumită bancă, o bifezi. Numărul de credite care se potrivesc opţiunilor tale scade, iar alegerea îţi va fi mai uşoară şi mai convenabilă.

          Site-ul este conceput în aşa fel încât să poată fi pe înţelesul tuturor. Nu trebuie să ai un limbaj economico-financiar-bancar bine conturat, deoarece cu ajutorul Glosarului de termeni financiari îţi poţi lămuri orice neclaritate legată de noţiunile care apar în momentul în care aplici la unul dintre creditele oferite de site-ul Vreaucredit.ro.

          Învăţaţi să vă informaţi! Un om informat este mai puternic, adaptabil în situaţii limită, spontan.
Promovez acest site pentru că sunt direct interesată, iar Piaţa de advertoriale mi l-a făcut cunoscut.

4 comentarii:

 1. whoah this weblog is magnificent i love studying your articles.
  Stay up the great work! You recognize, a lot of individuals are hunting round for
  this info, you could aid them greatly.

  Stop by my web blog :: hip to waist ratio

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant site, e foarte util!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu prea ma incred in acest site, nici in banci nu ma incred. Mai bine muncesc mai mult si stiu ca nu imi fac probleme cu bancile.

  RăspundețiȘtergere