duminică, 6 octombrie 2013

Săbăduș ne invită la degustare



        Sunt foarte inspirată când scriu despre ceva testat, încercat, experimentat. Mi-am energizat întreaga familie cu un produs pe cât de sănătos, pe atât de bun: Energizant 100% natural (am avut onoarea de a-l primi personal de la producător).  Conține 49% miere, 50% polen, 1% tinctură de propolis.
         S-au făcut cunoscuți cam de 5 ani încoace (de atunci poftesc eu la produsele lor), iar prin seriozitate și perseverență au ajuns ca, din Satu-Mare, mierea și derivatele sale să ajungă în toată țara. Mai mult, în perioada 11-13 octombrie 2013, la Sala Palatului din București veți putea degusta produsele îndelung lăudate în cadrul Body Mind Spirit Festival, unde Miere Săbăduș va fi pe primul stand de la intrare,  pe partea stângă.

        Este vorba despre o afacere de familie care se dezvoltă cu pași siguri pe o piață dificilă. Calitatea produselor și-a spus cuvântul.  Pe lângă mierea de albine de salcâm, floarea soarelui, de facelia, de pădure sau polifloră, se poate comanda direct de pe site: polen, tinctură de propolis, căpăcele, fagure, siropuri cu miere, mai precis: sirop de cătină cu miere, sirop de afine cu miere și sirop de coacăze negre cu miere.

          Prea puțină lume știe de efectele energizante și benefice ale produselor pe bază de miere, polen și propolis. Mierea are multe proprietăți. Este consumată din cele mai vechi timpuri în scopuri curative. Am învățat și la istorie că dacii erau buni apicultori. Mierea de albine este recunoscută de mii de ani pentru beneficiile pe care le aduce pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe.
Suntem într-o perioadă în care se pune accent pe produsele eco. Nu văd de ce am înghiți tot felul de poli-multi-pluri-vitamine care habar nu avem ce conțin, când avem la îndemână produse pe cât de bune, pe atât de sănătoase pentru orice vârstă.
Înconjurați de e-uri, e momentul să ne întoarcem la natura!
Mierea are capacitatea de a imbunătăți eficient sistemul imunitar și crește capacitatea organismului de a face față bacteriilor și virusurilor specifice perioadei reci a anului. În plus, mierea are efect antibacterian. Activitatea antibacteriană a mierii își are originea în diversele surse florale.

         Mineralele din miere dau valoare dietetică acesteia. Acestea sunt reprezentate de potasiu. Mierea de albine a fost prima substanță dulce folosită de om și este cel mai sănătos aliment natural, în condițiile în care tot procesul de producție se desfășoară 100% în natură. Asta nu înseamnă că rolul producătorului este diminuat. Ocazional am văzut ce înseamnă să te ocupi de câțiva stupi. Trebuie să fii pasionat și să respecți albinele ca pe un angajat, să le facilitezi munca, astfel încât randamentul lor să fie maxim.
        Dacă v-am făcut poftă de sănătate vizitați site-ul mieresabadus.ro și pagina de facebook. Puteți câștiga unele produse participând la concursurile în desfășurare.
Energizați-vă cu produse pe bază de miere de albine!


4 comentarii: