sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Food Panda vine la tine acasăTe afli în plin centru, te întâlnești cu o persoană față de care ai o deosebită considerație? Sau te-ai întâlnit cu o veche colegă, cu care ai vrea să stai să bârfești vreo două ore? Poate, pur și simplu, îți scoți familia, cu mic, cu mare, în oraș, drept recompensă pentru fetița ta care a luat 10 în teză la matematică. Sau poți sta comod acasă.

Oricărei situații de mai sus i se potrivește o comandă prin FoodPanda. Ce sau cine e FoodPanda, mă veți întreba. Este sursa voastră de răsfăț! Aveți ocazia să vi se prezinte cel mai generos meniu ever! Și aceasta pentru că FoodPanda reunește multe restaurante din 12 orașe din țară. Poți face o selecție după locație, după disponibilitatea plății online, după specificul bucătăriilor. Pot fi selectate restaurantele deschise în secunda în care ți se face foame.

Da, știu, nu simți mirosul îmbietor al restaurantelor, deoarece comanzi online, dar știi multe despre fiecare restaurant: orar, taxa (dacă e) și timpul de livrare, meniul cu produsele însoțite de detalii.

Ceea ce mi se pare senzațional este că, dacă eu vreau mâncare chinezească, soțul vrea ceva raw vegan, iar fetița ceva dulce, pot alege din 3 locuri diferite. Cu așa ofertă, nu se poate să nu găsești ceva pe gustul fiecăruia. Pregătește fața de masă, farfuriile și...Poftă bună! Sau, fă o surpriză unei persoane dragi, (de exemplu de Valentine Day) și invit-o într-una din locațiile din orașul tău.

Am scris despre FoodPanda pentru campania susținută de Blogal Initiative.

3 comentarii:

  1. Inteleg rolul magazinelor online de dat comanda acasa sunt mult mai utile si practice.

    RăspundețiȘtergere
  2. I am sure this recipe is going to make my family happy. I am going to try it for lunch next day for sure. Thanks a lot.
    Eva cooking oil

    RăspundețiȘtergere