duminică, 25 octombrie 2009

Hosted AXIGEN – Siguranţă, fiabilitate, seriozitate “oriunde şi oricând”

Serviciul viitorului cu aplicabilitate in prezent, adresat mediilor profesionale

Eşti un om activ iar timpul si siguranţa informaţiilor sunt esenţiale pentru tine. Eşti dependent de comunicare. Te interesează o soluţie optimă care să îmbine colaborarea eficientă şi continuă cu echipa ta şi cu partenerii de afaceri, scăderea şi actualizarea costurilor, siguranţă crescută şi, nu în ultimul, rând aplicabilitate pe orice echipament de comunicare.
Hosted AXIGEN îmbină toate aceste cerinţe fiind net superioară celorlalţi furnizori de gazduire.


Într-un moment când există o diversitate complexă a ofertelor de găzduire, Hosted AXIGEN vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de servicii unice: funcţia de firewall la nivel de mesaj, reguli de acceptare a mesajelor şi reguli avansate de routare, suport pentru aplicaţii antivirus şi anti-spam multiple şi, ceea ce este foarte important, suport pentru o gamă largă de echipamente mobile.
Adresându-se în prezent unui număr de peste 800.000 de clienţi, Serverul de e-mail AXIGEN este soluţia care rezolvă în totalitate problemele de comunicare prin: personalizare pe grupuri, conectivitate permanentă, acces personalizat în detaliu, spaţiu de lucru deschis, permisiuni complexe.
Hosted AXIGEN permite sincronizarea instantanee cu orice terminal mobil: Symbian, iPhone, Smartphone, Windows mobile, Blackberry.
Toate acestea corelate cu un preţ scăzut şi cu accesibilitatea “oriunde şi oricând” fac din Serverul de e-mail AXIGEN o alegere potrivită, pe care nu o poate egala nici un server de e-mail obişnuit.

Proba nr. 8, un articol scris pentru SuperBlog 2009 şi susţinut de PC NEWS cu certitudine va interesa pe mulţi dintre vizitatorii pasionaţi de news în informatică.

Un comentariu:

  1. Daca o sa am vreodata nevoie de servicii profesionale de email, o sa iau in considerare AXIGEN ;)
    Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere