miercuri, 21 octombrie 2009

Trăieşte experienţa Toyota


Vrei să-ţi achiziţionezi o maşină şi începi să studiezi piaţa. Cauţi eleganţă, siguranţă, fiabilitate şi durabilitate. Începi să-ţi pui problema echilibrului preţ-calitate. Ce să alegi? În aceste vremuri ajungi la concluzia că nu mai poţi arunca banii doar pentru a-ţi satisface apropiaţii cu ceva ce nu-ţi serveşte propriilor cerinţe. Şi atunci?

Mintea îţi fuge imediat spre mărci de renume care ar îmbina toate cele de mai sus şi mai ales s-ar preta stării drumurilor din ţară şi recesiunii economice. De la modelele 4x4 la cele de litraj mic, de oraş şi de familie, Toyota îndeplineşte toate cerinţele. Vrei siguranţă, alegi Toyota. Vrei eleganţă, alegi Toyota. Vrei putere, alegi Toyota. Vrei dotări de ultimă oră şi un nume de renume cu vechime în domeniu, alegi Toyota. Nicăieri raportul preţ-calitate nu-şi găseşte mai bine locul ca la producătorul japonez. Ai dovada anilor în care Toyota a rezistat în vârfurile ierarhiei mondiale. Din 1939 scopul producătorului Toyota a fost unul singur: satisfacerea cerinţelor clienţilor săi.
Aşa cum afirmă chiar reprezentanţii firmei “...nimic nu e atât de bun încât nu poate fi perfecţionat” produsul Toyota a ţinut tot timpul pasul cu cele mai revoluţionare descoperiri în domeniu, toate orientate spre satisfacerea oricărei doleanţe a celui mai critic client. Modelele Toyota se adresează oricărui nivel de clientelă, oricărui scop comercial.
Compania Toyota are şi planuri de viitor in ceea ce priveste eficientizarea sistemelor de siguranţă, prin introducerea unor tehnologii radar, de detecţie video, de avertizare a şoferului.

În concluzie, era normal ca acest produs japonez de primă clasă să primeze în preferinţe şi având în vedere “avântul” luat în aceşti ani pe piaţa românească va rămâne mulţi ani în topul preferinţelor clienţilor autohtoni şi nu numai.

Cu acest articol particip la concursul SuperBlog 2009 organizat de PC NEWS.

7 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol, se vede ca stii sa intocmesti articole. Succes in continuare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc. De fapt sunt şoferiţă şi tema aceasta mi-a deschis apetitul pentru scris.

    RăspundețiȘtergere
  3. stii ce se spune... nu ai de unde sa stii cum e, pana nu incerci :D

    pana la urma Aygo e modelul care te-a dat gata? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. daninho* Aş prefera un RAV sau Land Cruiser, dar mi-a placut poza de la Aygo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru articol spor in continuare!!

    RăspundețiȘtergere