sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Automatele de cafea sau asigurarea confortului în momente de plictiseală

Fără a face un sondaj, luându-mă doar după feeling, cred că mai mult de jumătate din populaţia planetei are nevoie de o cafea dimineaţa şi mai mult de un sfert, de încă una pe parcursul zilei.

Ca să nu spun ce plăcut e, când eşti în aşteptare şi vrei să intri în vorbă cu cineva, o băutură de la un automat de cafea este bine-venită,mai ales că o prepari cum o preferi: dulce, amară, cu sau fără lapte.

Alături de aceste automate de cafea, ideale pentru locaţii ca hoteluri, pensiuni, office-uri sunt automatele de băuturi reci şi snacks-uri (poate nu sunt ele foarte sănătoase, dar amintiţi-vă ce poftă vă fac cei care mănâncă în faţa voastră).

După sărat parcă ar merge şi ceva dulce. Nimic mai simplu, doar de aceea există şi automatele de produse sau automatele mixte, unde găsiţi sortimente variate de ciocolată, biscuiţi, napolitane, alune, sandwich-uri, croissante, dar şi nelipsita cafea.


Dacă aveţi sugestii pentru locaţii unde aţi dori să fie un astfel de automat (sedii mari de birouri, metrou sau alte locaţii), adresaţi-vă aici.

Vă mai dau un pont pentru la vară: sunt în pregătire automatele de îngheţată.

3 comentarii: