sâmbătă, 30 iulie 2011

Un colţ de paradis cu DELL STREAK 7

Valurile se spărgeau liniştit şi-şi lăsau spuma, nenumărate perle efemere. Era o seară liniştită în Seychelles, pe malul oceanului Indian. Urmăream relaxată apusul unei zile de vis în acest paradis coborât direct pe pământ, în acest colţ de univers uitat parcă de lume. Tableta Dell Streak 7 îmi stătea pe măsuţa din apropiere aşteptând să-mi termin lucrarea începută.

Nimic în acest moment nu se putea compara cu plăcerea maximă pe care o simţeam. Inspiraţia în conceperea materialului pe care îl aveam de făcut curgea parcă de la sine, venind pe căi nevăzute direct din astrul de foc ce dipărea treptat în albastrul infinit al oceanului. Deodată, sirena unui vapor tulbură liniştea atotcuprinzătoare. Încercam să ignor acest sunet, dar el revenea cu insistenţă din nou şi din nou …

Ce se întâmplă?! … într-o fracţiune de secundă eram în camera mea de lucru la birou, iar sunetul acelei sirene de vapor era de fapt telefonul meu care suna în disperare. Visasem cu ochii deschişi, iar acum eram din nou înţepenită în realitate.

Tableta Dell Streak 7 din faţa mea declanşase tot acest vis. Gândul la portabilitatea şi autonomia incredibilă de care dispune m-a purtat preţ de câteva secunde în locuri nesperate. Recunosc, imaginaţia mea, care a luat-o razna, m-a ajutat să închei articolul pe care îl începusem.

Orice blogger şi-ar dori o astfel de tabletă pc putând accesa într-un mediu wireless blogul, corespondenţa, cu alte cuvinte, tot net-ul este la dispoziţia lui. La o conferinţă de presă, întrunire mai mult sau mai puţin oficială, bloggerul cu o tabletă Dell Streak 7 este avantajat, chiar dacă nu este unul dintre invitaţii aşezaţi în faţa unei mese.

Nu este pentru prima dată când quickmobile.ro mi-a servit solutia ideală prin oferta prezentată. Dacă v-am făcut curioşi, vă detaliez „ce poate” acest Dell Streak 7:

Generale:Retea N/A
Lansare:2011, February


Marimi:
Dimensiuni 200 x 119.8 x 12.4 mm
Greutate 453.6 g


Ecran de tip TFT capacitive touchscreen, 256K colors
Marimi 480 x 800 pixels, 7.0 inches
Gorilla Glass display - Accelerometer sensor for UI auto-rotate - Multi-touch input method


Ringtones de tip Vibration; MP3 ringtones
Loudspeaker, 3.5mm jack


Memory:
Agenda Practically unlimited entries and fields
Lista apeluri N/A
Internal 16 GB storage
Slot card microSD, up to 32GB


Data:
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
Bluetooth v2.1 with A2DP, EDR
USB v2.0


Camera:
Camera 5 MP, 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash
Geo-tagging
Video 720p
Camera secundara 1.3 MP


Altele:
OS Android OS, v2.2 Froyo
CPU Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, ULP GeForce GPU, Tegra 2 T20 chipset
Mesagerie Email, IM
Browser HTML
Culori Gray, GPS
Java via Java MIDP emulator
Digital compass - Social networking integration - MP4/H.263/H.264/WMV player - MP3/WAV/eAAC+/WMA player - Google Search, Maps, Gmail, - YouTube, Google Talk - QuickOffice document viewer - Photo viewer/editor - Organizer - Adobe Flash 10.1 support - Predictive text input


Baterie:
Standard battery, Li-Ion 2780 mAh
Stand-by Up to 72 h
Timp vorbire Up to 4 h


Cu un design atrăgător, Tableta Dell Streak 7 este o alegere imbatabilă în comparaţie cu alte branduri. Va deveni, cu siguranţă, un prieten nedespărţit multora dintre noi. Portabilitatea facilă, dată de dimensiuni şi greutate, împreună cu o configuraţie mai mult decât suficientă, fac din Dell Streak 7, o tabletă pc inconfundabilă şi utilă în orice mediu de lucru, fie el la serviciu, în vacanţe sau călătorii.



Acest articol face parte din campania quickmobile.ro susţinută de Chinezu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu