joi, 15 octombrie 2009

N-ai curent, dar ai un notebook!



In primul rând te bucuri că-l ai! Dacă mai e şi ASUS UL30, eşti norocos. Poţi începe ziua cu el. Te trezeşti cu noaptea-n cap şi, ca să nu-ţi deranjezi familia, stai la lângă tastatura iluminată cu LED şi bei cafeaua, citeşti presa sau mănânci.
Vrei să o "tai" de-acasă şi constaţi că ţi-e stricat fermoarul la geacă? Nimic mai simplu...maschezi luând ASUS-ul în braţe...are doar 1,5kg. Până aici să fi trecut vreo 2 ore de autonomie?
Te duci bucuros către AJOFM să-ţi ridici şomajul. Ei, aici ai timp să foloseşti vreo 9 ore, dacă nu te deranjează colegii de la coadă, care te vor agasa cu întrebări de tipul: "De unde aveţi bijuteria aceasta?". Iar tu le vei spune exact, pentru a nu te mai sâcâi şi data viitoare.
Ajungi frânt acasă. Profitând de ultimele 60 de minute de autonomie te uiţi pe PC NEWS pentru a nu pierde detaliile articolului următor la concursul "SuperBlog 2009".

13 comentarii:

  1. scurt si cuprinzator !
    Imi place tonul asta mucalit ce razbate din articol ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant şi amuzant! Baftă! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc pentru vizită. Baftă în continuare! (Sper să repari, totuşi, fermoarul de la geacă nu de alta, da' vine frigu' :) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc mult tuturor. Vă doresc şi eu, la rându-mi, succes şi noroc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca am calculat... Cu tot respectul si nu in ultimul rand pentrul stilul tau "light" si spumos... nu mai lasi nimic? 12 (doisprezece) ore de autonomie?!! Sigur, ar fi posibil, daca il folosesti exclusiv pentru a masca fermoarul nabadaios... Altminteri, nu as paria ca reusesti sa termini un sudoku de dificultate medie. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. * SOmeONE Sincer, nu l-am testat, dar articolul este pentru concurs! Chiar aş fi curioasă să aflu cum se comportă.

    RăspundețiȘtergere