marți, 27 octombrie 2009

Primele plăci video din lume compatibile full DirectX 11

Cu ATI Radeon™ HD 5870 şi ATI Radeon™ HD 5850 aţi adus viitorul în prezentul cotidian. Profitaţi şi încercaţi!

Consecvent politicii de îmbunătăţire continuă a produselor sale, producătorul ATI a trecut de la seria 4000 la incredibila serie 5000 prin lansarea pe piaţă a revoluţionarelor plăci video, primele din lume compatibile full DirectX 11, ATI Radeon™ HD 5850 şi ATI Radeon™ HD 5870, fiind cele mai puternice plăci video single GPU prezente pe piaţă la ora actuală.
Prin prezenţa a patru conexiuni video, două DVI, una HDMI, şi un DisplayPort ATI Radeon™ HD 5870 îndeplineşte cu succes orice “dorinţă” a potenţialilor utilizatori. Nu întâmplător sloganul companiei AMD este „The future is fusion”.
În urma testelor, a rezultat, de asemenea, un consum de aproape 30W în idle şi undeva în jurul valorii de 180-190W în full load, ceea ce, pentru performanţele oferite reprezintă un consum de curent mai mult decât decent.
Cu toate performanţele deţinute, achiziţionarea unei ATI Radeon™ HD 5870 duce doar la obţinerea unei satisfacţii de calitate superioară a rulării jocurilor deoarece la ora actuală, încă, nu exista jocuri pe piaţă care să folosească doar tehnologia DirectX11.
Cu toate acestea “execută” la un nivel net superior celorlalte plăci existente cele mai “complexe” jocuri în vogă la ora actuală. Aş încerca cu emoţie şi surplus de adrenalină următoarele:
- Crysis: Warhead
- Far Cry 2
- World of Warcraft
- Fallout 3
- Brothers in Arms: Hell’s Highway
- Call of Duty Opposing Fronts


În urma testărilor de mai sus poţi fi sigur că sunt produse de calitate, mai ales că păstrează încă rezerve pentru viitoarele aplicaţii DirectX 11. ATI Radeon™ HD 5850 şi ATI Radeon HD 5870 vor deveni cu siguranţă un best-buy.

Citiţi şi comentaţi articolul scris pentru SuperBlog 2009 susţinut de PC NEWS.

6 comentarii:

  1. mai geniu IT ce esti, unde erai ascuns pana acum?

    KR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zici ca esti jurnalista!
    Bravo mai Felicia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo! Academic, academic! Reclama pur sange, fara niciun fel de conotatie. Bunicel.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ritmul in care evolueaza azi tehnologia, in 3-4 ani o sa avem ATI HD 9870...chiar sunt curios cum le vor numi pe urma ;))

    RăspundețiȘtergere