miercuri, 3 august 2011

Un smart gadget pentru un smartphone

Întrebare:
- Ce fac funcţionarii, primul lucru, când ajung la birou?
- Cafea (Răspuns greşit).

Răspunsul corect:
Se scotocesc prin genţi şi buzunare până îşi găsesc încărcătorul de la telefon, pentru ca apoi să vorbească minute în şir, legaţi de-un fir, ca pe vremuri.

Există o soluţie pentru a scăpa de acest obicei învechit, lipsit de eleganţă într-un birou care se respectă. Această soluţie am găsit-o întâmplător, pe quickmobile.ro. Se numeşte Încărcător Birou pentru Telefon Blackberry 9800 Torch şi arată în felul următor:

Nu numai că te eliberează de stress-ul gasirii unei prize cât mai la îndemână, dar acest Încărcător este atât practic, cât şi estetic, simţindu-se ca la el acasă pe orice birou.

Nu este de neglijat nici sistemul dublu de alimentare, transformator sau USB, astfel că in lipsa unei prize poate fi conectat cu uşurinţă la orice port USB.


Toate acestea duc la confortul blogger-ului, acesta având la îndemână atât laptop-ul ca obiect al muncii, cât şi telefonul, ca accesoriu indispensabil.

Acest articol face parte din Campania quickmobile.ro propusă de Blogal Initiative, susţinută de Chinezu şi în care am ţinut neapărat să mă implic şi eu.

Un comentariu: