vineri, 30 octombrie 2009

Din cap până-n picioare cu Quelle

Da, trebuia ceva feminin după atâta tehnică!
Am aproape 40 de ani şi mai am de gând să fac multe .....cum se spune, „toate la timpul lor”. Până acum n-am avut ocazia să mă îmbrac în haine de firmă de la nud până la accesorii....asta nu înseamnă că nu atrag privirile cu second-urile de pe mine.
Aşa că, în cele ce urmează vă prezint o bloggeriţă simpatică, sociabilă, distinsă, cu mult şarm, aşa cum se prezintă ea în seara decernării premiilor concursului SuperBlog 2009.
Încep de la zero deoarece pentru a te simţi bine în hainele tale, lenjeria intimă are un rol deosebit.
- sutien cu balene Simone – 59,90 lei – este roşu cu negru, spate neted, adică nu se văd cusăturile nici prin cea mai fină bluză
- slip string Simone – 39.90 lei – ca sutienul, roşu cu negru, are o fundiţă la spate
- ciorapi Simone - 69,90 lei – negri, cu microfibre, ţin şi grăsimile şi celulita (în caz că aveţi), dau formă frumoasă piciorului; totuşi aş fi preferat un ciorap mai fin, însă la această categorie n-am găsit decât două perechi, care nu se potrivesc la ţinuta care urmează
- bluza 2 în 1 – 149, 90 lei – seamănă cu un top, negru cu lila, cu o cataramă sub piept, care arată clar ce ai în dotare; mânecile din dantelă dau un aer elegant
- fusta creion – 99,90 lei – neagră, cu şliţ la spate, mulată, evidenţiază un corp de invidiat (pentru că, din bun simţ, cele supraponderale presupun că nu-şi iau această fustă)
- pantofi negri de lac – 99,90 lei – toc de 9 cm, (total 1, 79 m), interior din piele, exterior sintetic
- clutch – 129,90 lei – un accesoriu negru din piele ecologică şi dantelă (obligatoriu, pentru batiste, ca să nu mi le îndes sub mâneca din dantelă)
Aceasta este ţinuta de interior, iar la plecare mi-aş lua de la garderobă (dacă aş găsi pe-acolo), un trenchcoat portocaliu – 449,90 lei – din piele întoarsă soft, cu guler, rever şi cordon, dar cred că i-aş încheia şi ultimul nasture, deoarece va fi decembrie.

Iniţial am vrut să răsfoiesc catalogul toamnă/iarnă 2009 pe care-l am în dotare, însă modalitatea de găsire a produselor este facilitată de structura site-ului. Prin urmare, dacă doriţi să vă comandaţi îmbrăcăminte online, nu ezitaţi!

Cred că la această temă cele mai bune comentarii le vor face băieţii. Aştept cu nerăbdare părerile voastre, dragi colegi bloggeri!

6 comentarii:

  1. Primul comentariu si sunt baiat! Se poate ca prezicerea ta sa se adevereasca... :-?
    Eu nu am inteles ceva: de ce bluza 2 in 1?
    Costumatia imi place (pana si ideea cu gala SuperBlog2009), dar nu imi dau seama cele 2 moduri de utilizare a bluzei. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt eu aşa norocoasă!
    Să ştii că şi eu am avut o dilemă cu bluza, poate îi zice aşa pentru că par a fi două: partea mov şi partea de dantelă cu mânecile. Dar , de fapt, e o singură bluză.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar portocaliu era, sau aveai si alte culori din care sa alegi si tu ai ales portocaliul?
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tony, sunt cate moduri de utilizarea bluzei vrei tu :)) Asa e, Felicia?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. *Iulia, da, poti sa o iei si pe dos.

    RăspundețiȘtergere