marți, 4 octombrie 2011

Cu Zibo copiii sunt mai fericiţi (III)

A sosit şi ziua mult aşteptată de către copii, ziua în care li s-a oferit posibilitatea de a dona o jucărie în scop umanitar, în cadrul Acţiunii "Schimb de jucării", organizată de Zibo.ro şi Cabral, susţinută de Blogal Initiative.

Părinţii, foarte receptivi la acţiunea noastră, s-au oferit să ne conducă de la şcoală spre Galeriile Real Cluj cu maşinile personale. Ajunşi acolo, fiecare cu jucăria ambalată, care mai de care mai îngrijit, au aşteptat cu nerăbdare momentul în care au avut ocazia să umple sacul cu jucării.




Între timp, au ajutat la expunerea desenelor, de care erau foarte mândri, mai ales în momentul în care lumea se oprea să le admire.



Apoi, şi-au aşteptat rândul, nesperat de răbdători, să doneze un leu sau mai mult. Unii dintre ei mi-au mărturisit că au luat din propria puşculiţă pentru această donaţie şi le pare bine că au făcut acest lucru.



Reveniţi la şcoală, am împărtăşit impresii, o parte dintre ele fiind surprinse în filmul care urmează:



Acţiunea continuă şi-n zilele următoare, până în 15 octombrie 2011, cu diferite concursuri de dans, poezie, teatru, după programul prezentat aici. Aşadar, sunteţi aşteptaţi toţi cei care doriţi să oferiţi sprijin. Prin voi, unii copii vor primi ajutor, alţii vor fi fericiţi că au avut posibilitatea de a ajuta. Iar în 7-8 noiembrie Zibo.ro organizează Concursul naţional de majorete.

Ar fi de dorit ca şi altora să le vină astfel de idei în a demara acţiuni în care sunt implicaţi copiii, deoarece sunt foarte receptivi. De ideile creative ale copiilor se poate ţine seama, fără nicio reţinere, în conceperea unor astfel de acţiuni umanitare. Aşa cum, dacă nu ştii cum funcţionează un aparat digital, pe cine chemi în ajutor? Răspuns corect: un copil.

Cei din Bucureşti se pot lămuri mai uşor "cu ce se mănâncă" această acţiune, participând chiar astăzi, 4 octombrie 2011, la Conferinţa de Presă ce va avea loc la Galeria REAL din Bucuresti Est (Policolor). Cabral va fi acolo, chiar de ziua lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu