duminică, 29 noiembrie 2009

Quelle - atât cât îţi doreşti

Cuvântul în sine, Quelle = sursă, izvor (germ.), te duce cu gândul la origine, început, instinct. Iar femeia, prin felul său de a fi, are în instinct dorinţa de a avea cât mai multe piese de îmbrăcăminte. Femeia Quelle "e o adevarată divă, o femeie fascinantă”, aşa cum declară celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. La un moment dat, plimbându-mă prin magazinul online, îmi distrage cineva atenţia:

- Îţi îndeplinesc câte dorinţe vrei, dar lasă-mă să mă uit la meci!
- 1000 de dorinţe îmi sunt puse pe tavă de Quelle, ce altceva mi-aş mai putea dori?
- !?!

Fiind în prag de sărbători, sloganul principalului furnizor de servicii comerciale la domiciliu, e mai atractiv ca oricând. Pentru ca Moş Nicolae să poată veni avem nevoie de încălţăminte care să-i atragă atenţia. Găsim o gamă largă, pentru toată lumea, mic sau mare, alb sau negru, de vară sau de iarnă.

„O mie de dorinţe doar cu Quelle” îmi aminteşte că pot comanda un număr nelimitat de produse, iar pe site sau în catalog găsesc un adevărat univers al modei.

Trăim vremuri în care nu mai avem timp liber, fiecare minut este programat, fiecare cuvânt trebuie calculat înainte de a-l rosti. Cifrele m-au dus cu gândul la semnificaţia matematică a sloganului „O mie de dorinţe doar cu Quelle”:

( 82 + 18 ) x ( 28 – 18 ) = 1000 de dorinţe

Unde:
82 – ani de la înfiinţarea firmei Quelle (1927)
18 – ţări din Europa în care Quelle are piaţă de desfacere
28 – până la 28% sunt reducerile de Crăciun anul acesta


S-a încheiat şi proba nr. 37 a concursului SuperBlog 2009 organizat de PC NEWS.

7 comentarii:

  1. Wow... cate amanunte studiate. M-ai lasat cu gura cascata. Cata premeditare :)
    Daca nici pe articolul asta merita puncte bune, atunci, nu stiu ce sa mai cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. :-))) semnificatie matematica a sloganului... daca mai imparti si cu 10 ecuatia, obtii valoarea interpretarii tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dialogul de la inceput e genial, se vede foarte clar ca te-ai informat temeinic inainte sa scrii articolul, iar semnificatia matematica m-a lasat cu gura cascata!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol genial, bine documentat si inspirat, ca si sloganul celor de la Quelle. Ingenioasa solutia matematica propusa. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc, dragi colegi de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai aratat ca femeile care se imbraca de la Quelle sunt foarte bune si la matematica, iar in ceea ce priveste vestimentatia sunt mereu in trend! Super articol, super blog, deci SuperBlog!

    RăspundețiȘtergere