joi, 3 decembrie 2009

4 minute pentru alegerea destinaţiei dorite

Brandul Eurolines reuneşte 42 de societăţi de turism independente din Europa, acoperind peste 500 de destinaţii de pe întregul continent.

Punctul forte al companiei îl reprezintă calitatea şi seriozitatea în satisfacerea celor mai pretenţioase cereri turistice. Odată cu lansarea în limba română a site-ului Eurolines, doritorii de călătorii şi vacanţe din România beneficiază de serviciile de calitate oferite de renumitul concern.

În mare parte persoanele care beneficiază de servicile Eurolines sunt persoane extrem de ocupate, care recurg la metodele cele mai comode, care necesită cât mai puţin timp pentru a-şi rezerva biletele de călătorie . Din acest punct de vedere, noul site vine în întâmpinarea acestor acţiuni. Este uşor de accesat şi este unicul din piaţa românească cu această ofertă de servicii.

Site-ul este foarte bine structurat, clientul poate găsi extrem de uşor ceea ce caută.Un exemplu ar fi focalizarea pe facilitatea rezervării unui bilet de autocar, core business-ul grupului Eurolines, în 4 paşi simpli, a caror parcurgere durează maxim 4 minute. Criteriile după care se face rezervarea sunt foarte clare: destinaţie, data plecării, a sosirii, număr de persoane.


Serviciile oferite de grupul Eurolines cuprind bilete de avion, cazări şi pachete turistice, rent a car şi rent a bus.

Punctul de atracţie al site-ului este harta interactivă care are scopul de a puncta şi anunţa anumite promoţii şi oferte pe destinaţiile europene si extra-europene operate de Eurolines.

Pentru încurajarea achiziţiilor on-line, pe lângă avantajele legate de timp, comoditate şi asistenţa unui consultant, Eurolines oferă un discount de -5% pentru biletele de autocar. Reducerea este înglobată în preţul afişat al călătoriei şi se poate verifica, comparându-l cu preţul din agenţiile fizice.

Pentru vizitatorii permanenţi ai site-ului, în cazul deschiderii unui cont, beneficiaţi de acces la istoricul comenzilor, posibilitatea de a participa la concursuri şi de a fi informat cu privire la ofertele speciale, prin abonarea la newsletter.

Nu ezitaţi! Accesaţi site-ul Eurolines şi alegeţi destinaţia dorită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu