vineri, 11 decembrie 2009

O!Play sau Cutia Media Pandorei

Gata cu „lupta” pentru calculator. S-a încheiat armistiţiul. Până acum câteva zile casa era plină de: „Mami! Eu vreau să mă uit la desene....”, „Nevastă, în seara asta am un film şi nu puneţi mâna pe calculator...” plus dorinţele mele.

S-au lămurit toate acum. Soţul e fericit că-şi poate „goli” calculatorul de toate fişierele media, fetiţa poate şi ea să se uite liniştită la TV la orice din mulţimea de producţii pe care le are, iar muzica poate „rula” toată ziua la calitate maximă. Şi toate acestea datorită „moşului” care s-a grăbit şi ne-a adus o cutiuţă magică.ASUS O!Play a devenit “cutia neagră” a casei noastre. Împreună cu un hard extern am rezolvat toate problemele media. Am schimbat incomodele scaune din faţa calculatorului cu colţarul din sufragerie, ochii nu mai “strigă” după ochelari, coloana vertebrală e în “extaz”. Toate simţurile sunt mulţumite. Toate formatele media se dezlănţuie acum din O!Play direct pe televizor.

Nu mai avem restricţii privind formatele, media-playerul ASUS O!Play dispunând de o gamă largă de citire şi rulare: formate MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB la o rezoluţie full HD la 1080p; extensii video .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv, .mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob; extensii audio MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF; de asemenea, o multitudine de tipuri de imagini: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF. Cu alte cuvinte, putem afirma că ASUS a bătut din nou concurenţa, modelul cel mai apropiat al celor de la Western având o gamă mai redusă de formate “citite”.

Va fi o plăcere acum, de sărbători, să putem viziona pe TV fotografiile făcute în decursul anului, iar printr-o simplă apăsare de buton să ascultăm orice melodie de pe calculator prin intermediul funcţiei “music shuffle” (ASUS O!Play fiind primul media player HD care oferă această funcţie). Suportul eSATA cu care este echipat O!Play oferă o viteză de transfer de 5 ori mai mare decât prin USB2, făcând astfel posibilă vizionarea la maxim de calitate a producţiilor HD.

Cu siguranţă alături de ASUS O!Play Crăciunul va fi mai frumos iar lungile seri de iarnă le vom petrece plăcut alături de cei dragi.

Cu gândul la muzica mea preferată închei proba nr.47 (ASUS), a concursului SuperBlog 2009 susţinut de PC NEWS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu