"Covrigii de Buzău îi împarţi fără să vrei, deşi asta nu te deranjează cu nimic"
Când spun Boromir mă gândesc la plăcere, gust, calitate. Din 1994, anul înfiinţării societăţii, Boromir ne-a obişnuit cu noutăţi şi bunătăţi: de la morărit (controlează 10% din activitatea de morărit din România) şi panificaţie, până la cozonaci, pişcoturi şi covrigi. Aceştia din urmă îi găsiţi în două variante: cu sare şi tradiţionali. Au demonstrat că domeniul acesta de activitate poate fi de succes oriunde în ţară. Au început la Râmnicu-Vâlcea, apoi Sibiu, Buzău, Deva şi Slobozia.
Când călătoreşti, când butonezi telecomanda unui TV, când ai o pauză la şcoală sau simţi nevoia de a ronţăi ceva, vrei covrigi. Dacă mai vrei să te simţi bine după ei, alege adevăraţii Covrigi de Buzău. Dacă vrei să şi socializezi în acest timp, împarte această bucurie tuturor. Oferind, transmiţi celor din jurul tău un mesaj important: bucuria împărtăşită e înzecită.
Cine poate savura Covrigii de Buzău de la Boromir?
Cine spune că pentru a savura covrigi îţi trebuie o dantură de invidiat, greşeşte. În perioada apariţiei dinţilor de lapte, bebeluşii mereu rod câte ceva. Covrigii chiar sunt recomandaţi în asemenea situaţii: le calmează gingiile, se obişnuiesc să mănânce alimente solide şi generează fotografii amuzante. La polul opus al vârstei, soacra mea, care este deţinătoarea unei proteze dentare, a servit din punga mea de covrigi. Se ferea de alimente tari, însă gustul şi consistenţa crocantă, au convins-o.
Nu cred că există cineva care să nu fi mâncat vreodată un covrig. Este un aliment al tuturor. Unii îl oferă, alţii îl primesc. Unii se servesc, alţii parcă nu au curaj. Tentaţia îi învinge, astfel că reuşesc să treacă această barieră şi introduc mâna în pungă.
Degustătorii de Covrigi de Buzău devin consumatori înrăiţi, ca să nu zic dependenţi. Începi prin a primi, după care, parcă după miros, iei calea magazinelor în căutare de covrigi de Buzău. Nu te poţi abţine, astfel că, până să ajungi la casierie, punga este desfăcută. Când mănânci covrigi aproape că uiţi de regula de a nu vorbi cu gura plină. Inexplicabil, îndrepţi punga spre alţii, ca şi când ai dori să le arăţi ce bunătăţi ai tu acolo. Surpriza vine atunci când, fără să zici nimic, te trezeşti înconjurat de multă lume, eşti în centrul atenţiei şi complimentat, unii chiar generând discuţii doar ca să-ţi distragă atenţia şi a-ţi „fura” încă un covrig. Iată ce pot face adevăraţii covrigi de Buzău! Săptămâna viitoare trebuie să-mi conving colegele să ia o hotărâre aşa cum doresc eu. Sunt liniştită pentru că am găsit soluţia...le duc Covrigi de Buzău.
Cu alte cuvinte, Covrigii de Buzău de la Boromir sunt pentru mine, pentru tine, pentru ea, pentru el, pentru toţi, iar dacă-i ai, „Împarte-i cu toată lumea!”
Articolul a fost scris pentru Campania Boromir, promovată de Blogal Initiative.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu