marți, 1 decembrie 2009

Experimentează calitatea

Plăcerea pentru vin înseamnă plăcerea de a descoperi noul despre el

Cu o gamă atât de largă de soiuri şi categorii de vinuri nu este uşor să-ţi „descoperi drumul” într-o piaţă aflată în continuă creştere. Doar brandul Enomatic îţi oferă şansa de a savura plăcerea degustării care te va duce spre alegerea perfectă. Acesta este spiritul adevăratei „arte a degustării” pentru care acest Sistem de Servit Vinurile (Wine Serving System) a fost proiectat şi creat.

Enomatic reprezintă o adevărată artă a păstrării, conservării şi servirii vinului, care elimină pierderile aducând posibilitatea unei serviri porţionate şi controlate prin incorporarea unei tehnologii bazate pe un software, creându-se astfel o soluţie unică pentru comercianţi şi consumatori.


Renumit în toată lumea, Enomatic® a revoluţionat modul de servire şi plăcerea degustării celor mai fine vinuri.
Inventat de o firmă de vinuri din Toscana (Italia) în 2002, sistemul Enomatic® se găseşte în prezent în 72 de ţări. În doar câţiva ani, prin tehnologia de ultimă oră folosită, Enomatic® a devenit lider incontestabil în tehnicile de desfacere şi comercializare a vinurilor.Imaginează-ţi că poţi degusta orice soi de vin, având în faţa ta o varietate largă de soiuri şi nu doar nişte sticle aranjate estetic pe nişte rafturi. La hypermarketul Real Vitan poţi degusta o varietate de 48 de vinuri albe, roşii sau roze, sec, demisec, dulce, românesc sau străin. Totul în schimbul a 10 lei cât costă cardul de degustare, având la dispoziţie astfel cam 15-20 de degustări (a 20 ml) după care poţi uşor realimenta cardul şi … o iei de la început.

Închizi doar ochii şi te visezi atât somelier cât şi client într-un restaurant de 5 stele sau într-o cramă vestită înconjurat de butoaie vechi mirosind a esenţe de mult uitate. Vinuri din toate colţurile lumii îţi sunt servite într-o călătorie misterioasă care te va purta pe cărările plăcerii simţurilor aduse la extrem. Miasme selecte de la vinuri fine până la duritatea gustului de butuc te vor face să alegi vinul perfect după criterii clar stabilite, gust, miros sau aspect şi nu doar după culoarea etichetelor sau forma sticlelor de pe raft.

Şi proaspătul Real Cotroceni ne cheamă la degustare, iar în afara capitalei, Real Constanţa şi Timişoara Est.
Pe lânga sistemul Enomatic, clienţii Real vor putea găsi la raionul “vinuri” un sortiment bogat, de peste 320 de vinuri atât româneşti, cât şi vinuri provenite din ţări cu tradiţie, precum Franţa, Italia, Spania sau Ungaria, dar şi din Lumea Nouă: Chile, Argentina, California, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă.


Pentru a descoperi părerea celor care au avut curiozitatea de a testa sistemul Enomatic, iată un posibil sondaj de opinie:

“ – Vă invit să degustaţi, apoi să ne spuneţi opinia dumneavoastră despre acest brand.”

…şi impresii posibile:

… “E nemaipomenit! …. Am putut gusta la bătrâneţe vinuri pe care le-am visat toată viaţa… fără să mă bată la cap bătrânica mea că arunc banii pe vinuri aiurea alese…” - G. R., pensionar

…”Mamăăă … E raiul vinotecilor, o şansă nesperată… Nu mă gândeam că voi putea degusta pe alese. Doar eu şi paharul. Mai vin cu siguranţă pe aici!” – D. P., inginer
… “ În sfârşit pot să-mi aleg şi eu un vin pe gusturile mele şi nu numai cele aduse de “iubi” sâmbăta seara!” – S. I. studentă

…” Aoleu … ţine-mă, mamă, de mână, leagă-mă de calorifer, că eu de aici nu mai plec!…” – B. S. băutor de “meserie”

Aceasta a fost proba nr. 38 a concursului SuperBlog 2009 susţinut de PC NEWS.

Un comentariu:

  1. Ce-mi place mie la articolele tale e ca au o anumita calmitate şi cumpatare... o cuminţenie pe care o întâlneşti din ce în ce mai rar... printre blogări... sau orice fel de alţi pseudo jurnalişti online...

    RăspundețiȘtergere