marți, 8 decembrie 2009

Fantastica lume 3D pe laptopul tău sau “paradisul” gamerilor

ASUS G51 liderul universului 3D


Grafică imbatabilă

Dotat cu o placă video dedicată NVIDIA ® GeForce ™ GTX 260M care se bucură de tehnologia NVIDIA PhysX, ASUS G51 oferă utilizatorilor accesarea în premieră a unei clase complet nouă de jocuri de interacţiune fizică, implicând o experienţă mai realistă şi mai dinamică. Placa NVIDIA ® GeForce ™ GTX260M dispune de 1GB GDDR3 VRAM, care lucrează semnificativ mai bine decât standardul de memorie DDR2 video.

Claritate, prin intermediul Full High Definition


ASUS G51 dispune, de asemenea, de un display 15.6 "-inch Full HD care oferă utilizatorilor o imagine cinematică cu un aspect ratio 16:9. Ecranul este completat de bare de lumină, adăugând o experienţă captivantă de gaming. Ochelarii activi 3D Vision™ împreună cu emiţătorul infraroşu cu rază lungă de acţiune permit redarea de imagini stereoscopice 3D clare, luminoase şi cu profunzime de câmp (DOP), la rezoluţie maximă şi fără nicio restricţie în privinţa unghiului de vizualizare. GPU-ul şi ecranul 3D cu rată de refresh de 120Hz vor reda fiecare scenă de două ori, transmiţând până la 60 de cadre către fiecare ochi în parte, alternativ, totalizând până la 120 de cadre pe secundă. Jucătorii vor fi transpuşi în acţiunea de pe ecran, în lumile virtuale 3D, văzute până nu demult în 2D.

Experienţă audio super realistă


ASUS G51 este prima serie de notebook-uri din lume, care oferă jocurilor 3D un suport audio. Acesta va detecta acţiunile corespunzătoare 3D pentru a oferi efecte sonore nemaiîntâlnite până acum la un notebook. Poate oferi o suplimentare de până la 64 efecte de sunet, care produc efecte spaţiale ultra-realiste, în mai mult de 300 de jocuri suportate. CMSS (Creative MultiSpeaker Surround) oferă, prin intermediul boxelor built-in Altec Lansing o experienţă de joc cu adevărat realistă, pe care numai G51 o poate oferi.

FANTASTIC VOYAGE


Un joc interesant, interactiv şi, în acelaşi timp, instructiv-educativ, ar fi unul inspirat de cartea lui Isaac Asimov „Fantastic Voyage”. Gamerul va fi purtat într-o călătorie fantastică în lumea virtual realistă 3D a interiorului corpului uman. Task-ul va fi găsirea şi “repararea” unei anumite maladii în condiţii din cele mai dificile înfruntând un duşman controlat de joc prin intermediul tehnicii PvPvE care se va opune realizării task-ului.

Gamerul va fi nevoit să se descurce în labirintul corpului uman, navigând la bordul unui minisubmarin prin tot sistemul de vase şi organe interne, de la sistemul nervos până la cel sanguin înfruntând atât barierele naturale ale sistemul imunitar al “pacientului” cât şi duşmanul declarat al task-ului său.

Scopul jocului ar fi acela că pe lângă combinarea plăcerii practicării unui shooter şi al unui RPG, jucătorul se va familiariza şi va învăţa, în acelaşi timp, anatomia internă a corpului uman într-un mod interactiv 3D.

Coridoarele întunecate ale unor clădiri dărăpănate sau străzile unor oraşe distruse vor fi înlocuite cu interiorul corpului, gamerul văzând şi trăind în timp real procese fiziologice neştiute şi nevăzute până acum.

Aşa aş fi vrut să-nvăţ şi eu anatomia când eram în şcoală. Cu siguranţă aş fi ştiut-o mai bine acum.Oricum, interiorul corpului uman este o nebuloasă şi pentru mulţi medici. Sunt convinsă că sunt multe lucruri neştiute. Prin joc încerc să-mi răspund la unele întrebări, să-mi potolesc curiozităţile.

Un comentariu: