miercuri, 23 decembrie 2009

SuperBlog 2009 - ecouri

Două luni din viaţă am alocat acestui concurs, două luni în care viaţa a fost plină de culoare, noutăţile au dat năvală, ocupându-mi timpul în mod cât se poate de plăcut. Au fost 55 de probe care au constat în articole, pentru care sponsorii (ASUS, Toyota, AMD, real,- Hypermarket, Hostway, Azerty, Edimax, Prooptiki, Quelle, TNT Games, Tara Fashion şi PC Garage) au acordat puncte de la 10 la 100.

În “joc” au intrat 130 de bloggeri, dar au finalizat toate probele doar 23. Majoritatea concurenţilor sunt persoane tinere, 20-30 de ani. Mi-a făcut plăcere să le citesc articolele. De-acum îi voi contrazice pe cei care desconsideră generaţia tânără. Am descoperit mulţi tineri talentaţi, cu o bază serioasă de cultură generală, dar având şi cei 7 ani de-acasă.

În clasamentul final m-am situat pe locul 7. Este un rezultat care mi-a confirmat că-mi pot continua “cariera” ca blogger-iţă. Având în vedere că profesia mea este cu totul alta decât jurnalismul, am prins curaj şi încredere că voi fi în stare să postez articole bunicele (pe care măcar membrii familiei să le citească, fără să-i oblig).


Am învăţat în aceste două luni să-mi organizez mai bine timpul, să surprind esenţialul, să respect cerinţe date, să apreciez munca altora, să-mi asum greşelile, să ştiu să pierd şi, nu în ultimul rând, am ştiut să mă bucur ori de câte ori mi-a fost apreciată munca.

Închei cu regret acest articol pentru că, odată cu el, SuperBlog 2009 rămâne în trecut, însă cu puternice ecouri în viitor, până la anunţarea celei de-a treia ediţii.

2 comentarii:

  1. Crăciun fericit şi La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta poti continua sa colorezi lumea cu articolele tale. Iti doresc un 2010 mai bun si plin de surprize placute.

    RăspundețiȘtergere